Deel 1 Healthy Skin – Healthy Body

Energetische lymfedrainage met PHYTO 5

Je leert de energetische lymfedrainage aan met de Biodrainer – CGB Alpheratz.  Deze mechanische manier is veel malen effectiever dan de manuele vorm. Je resultaten van je behandelingen gaan naar een nieuw professioneel niveau. Al zichtbaar resultaat na één behandeling.

  • Les 1: Energetische lymfedrainage met PHYTO 5 – de theorie

Lymfedrainage is een massagetechniek om de lymfeafvoer te verbeteren. De zachte en stimulerende massage activeert je immuunsysteem, vermindert pijn en zet het lymfesysteem aan om beter afvalstoffen af te voeren. Toxines en proteïnes worden op een natuurlijke manier geëlimineerd ten voordele van een gezonde, frisse en zuivere huid. Het verschil is erg voelbaar én meteen zichtbaar.

  • Les 2: Energetische lymfedrainage met PHYTO 5 – de praktijk Gelaat

Tijdens deze video leer je stapsgewijs de energetische gelaatslymfedrainage. Deze lymfedrainage is een meerwaarde tijdens je behandeling omdat het afvoert wat je met de PHYTO5 producten in beweging brengt. Het resultaat is een strakkere, mooiere en egalere huid!

Onze huid is ons grootste orgaan en toch wordt er zomaar van alles opgesmeerd. Met de PHYTO 5 producten en behandelingen respecteren we de huid en zorgen we dat ze op een natuurlijke manier krijgt wat ze verdient. We helpen afvoeren wat er niet thuishoort door het gebruik van de Biodrainer.

  • Les 3: Energetische lymfedrainage met PHYTO 5 – de praktijk Lichaam

Deze video geeft stapsgewijs de Energetische lymfedrainage van het lichaam weer. Zie je klant als één geheel. Combineer gelaat en lichaam en je staat versteld van je resultaten!

De meest 7 voorkomende redenen om te kiezen voor een kuur lymfedrainage zijn:

  1. Je ontgift en voelt je vitaler
  2. Je versterkt je gezondheid en verhoogt je immuniteit
  3. Je ervaart minder stress en meer concentratie
  4. Je brengt je hormonen weer in balans
  5. Je organen functioneren beter
  6. Je vindt ondersteuning voor je oedeem (vochtophoping) of bij je afslanking
  7. Je huidkwaliteit wordt zoveel beter, ook bij huidproblemen