Bloeitraject 

 

Als je een ruimte schoon wilt krijgen, dan schrob je eerst om daarna goed te spoelen voor een net resultaat. Bij de huid en in ons lichaam is dat niet anders:

Wat je in beweging brengt en losmaakt met de PHYTO 5 producten, ga je vervolgens met energetische lymfedrainage elimineren. Je lymfe is je levenselixir. Hoe zuiverder de lymfe, hoe mooier je huid en hoe beter je je voelt.

Een verzorging met de Biodrainer® Alpheratz geeft je een gave, frisse en stralende huid, reinigt en stimuleert het lichaam en neemt spanningen en stress weg. Het verschil is erg voelbaar én meteen zichtbaar.

Uitwendig resultaat

 • Snellere vernieuwing van het huidweefsel
 • Regeneratie van de opperhuid en het bindweefsel
 • Drainage van het weefselvocht verstevigt de huid, die zich weer opspant

Hierdoor heb je een gezonde, meer levendige, jongere en stralende huid.

Inwendig resultaat

 • Het bindweefsel ontdoet zich van afvalstoffen
 • Je immuunsysteem versterkt
 • Helpt bij sinusproblemen en oedeem

Hierdoor heb je een betere gezondheid, fitheid en vitaliteit.

Ons lichaam bestaat voor 60-70% uit water. De beweging en het zuiveren van de vloeistoffen onder de huid zijn essentieel voor het behouden van een gezonde en stralende huid en een goede gezondheid in het algemeen.

Lymfedrainage is een zachte en stimulerende massagetechniek om de lymfeafvoer te verbeteren. Het activeert je immuunsysteem en vermindert pijn. Lymfedrainage zet het lymfesysteem aan om beter afvalstoffen af te voeren en verwijdert bacteriën, proteïnes en toxines. Op energetisch vlak helpt lymfedrainage spanning en emoties die zich hebben vastgezet los te maken en weg te leiden. Kortom, lymfedrainage verwijdert wat niet meer thuishoort.

Naast lymfe zijn ook de andere lichaamsvloeistoffen belangrijk. Idealiter stromen ze allemaal op hun eigen trilling. De Biodrainer® Alpheratz maakt het mogelijk om de 5 vloeistoffen van de 5 elementen te reguleren; m.a.w. weer te laten stromen. Het toestel is zo geprogrammeerd dat elk ritme afzonderlijk is ingesteld; het maakt het toestel heel gebruiksvriendelijk.

De drainage bestaat uit een lichte, ritmische druk, die de circulatie van de energiestroming begeleidt. De methode zorgt voor een kalmerend en welbehagen gevoel.

 

Deel 1 Healthy Skin- Healthy Body

In het eerste deel van het Bloeitraject leer je lymfedrainage aan met de Biodrainer®- Alpheratz, zowel voor gelaats- als lichaamsverzorging. Deze mechanische manier van draineren is vele malen effectiever (zowel qua tijd als qua inspanning) dan de manuele vorm. Je resultaten van je behandelingen gaan naar een nieuw professioneel niveau.

Dankzij de mogelijkheid om de intensiteit van de drainage te regelen, zowel in snelheid als in kracht, kan je deze vorm van drainage inzetten voor zowel gezichts- als voor lichaamsverzorgingen, zelf voor pre- en post-operationele verzorgingen.

Het Bloeitraject eerste deel omvat

 • Online trainingsvideo’s zowel achtergrond informatie over lymfedrainage, als energetische gelaat- en lichaamsdrainage.
 • 2 praktijkdagen (gelaat en lichaam) in klein groepje in het Beauty&Energy opleidingscentrum te Oostduinkerke (zie opleidingskalender).
  Incl lesmateriaal, gebruik van PHYTO 5 producten, gebruik van de Biodrainer®- Alpheratz, koffie/thee/water, versnaperingen en gezonde lunch.
  Gratis parkeren voor de deur.

Bloeitraject Eerste Deel  € 450,- excl. BTW

Koop je een Biodrainer®- Alpheratz bij Beauty&Energy, dan krijg je korting op het toestel na het volgen van dit traject. Vraag naar de voorwaarden.

Wil jij je kennis opfrissen als Beauty&Energy klant?
Nood aan een check up? Zijn er gewoontes in geslopen, die verbeterd kunnen worden?

Wij hebben speciale aantrekkelijke opfrisvoorwaarden voor jou.

Deel 2 Fit&Healthy

In het Tweede deel van het Bloeitraject ga je je kennis van energetisch draineren uitbreiden met de Roll.E®- Alpheratz.  Stap voor stap leer je de Roll.E®- Alpheratz kennen en de mogelijkheden toepassen.
Je ontdekt verder waarom PHYTO 5 en haar technieken, de perfecte match is voor jouw professionele ontwikkeling.

Het bloeitraject tweede deel omvat:

 • de Roll.E®- Alpheratz, die je mee naar huis neemt na de opleidingsdag
 • 1 praktijkdag in het Beauty&Energy opleidingscentrum
  incl lesmateriaal, gebruik van PHYTO 5 producten, gebruik van de Biodrainer®- Alpheratz
  incl. cursus
  incl. koffie/thee en (broodjes)lunch
  gratis parkeren voor de deur.

Bloeitraject Tweede Deel  € 2590,- excl. BTW incl. de Roll.E®- Alpheratz