De Biostimulator

De Biostimulator

CGB Alpheratz

Elke klant is uniek.

Met de Quantum diagnose, kies je voor een holistische aanpak. Je kijkt naar de relatie tussen de emoties, de energie van een lichaam en de huid.

Het grootste doel is om je klant zich goed te laten voelen, zo kan ze stralen!

Er is een connectie tussen Inner en Outer beauty, dankzij de Quantum behandelingen kan je meer bereiken. Want elk uiterlijk “probleem”, heeft een innerlijke oorzaak.

Je klant kiest zelf, wat voor haar op dat moment nodig is, om een goed gevoel te creëren.

De Quantum diagnose is een gemakkelijke ondersteuning. Om deze behandelingen goed uit te voeren, heb je de PHYTO5 Quantum producten nodig, die een Boviswaarde van 18000 hebben, zodat je ook op de emotie kunt werken.

Je maakt gebruik van de Biodrainer, om extra af te voeren wat er niet thuis hoort. Het Chromatoestel biedt diepgaande ondersteuning tijdens de hele behandeling en ten slotte de Biostimulator is nodig om de opgaande energie in beweging te brengen.

We zijn in deze maatschappij vaak te veel in ons hoofd. De Quantum behandeling ondersteunt je om terug de connectie met je lichaam te maken. Zo voel je je niet alleen beter, maar kan je ook juistere beslissingen nemen en je straalt meer. Je wordt weer één met jezelf!

De Biostimulator wordt ook ingezet tijdens de Quantum behandeling, om de juiste trilling via de reflexzone, acupunctuurpunt of meridiaan te geven op fysiek en energetisch niveau. Dit is verschillend voor elke behandeling.

Maw het is de investering waard!