Energetisch Traject 

 

Het energetische traject bestaat uit afzonderlijke trajecten die je apart kunt volgen. Deze trajecten hebben betrekking op holistische analyse technieken, specifieke behandelingen om vrouwen in hun kern te ondersteunen en de toegevoegde waarde van kleur en licht tijdens een behandeling. De trajecten omvatten onderwerpen zoals energetische analyse op basis van geboortedata, energetische massagetechnieken, kleurtherapie, lichttherapie en praktische integratie. Elk traject is gericht op een specifiek aspect van energetische ondersteuning.

Deel 1 Balans met kleur, licht en energie

In de wereld van energie, waar alles trilt, overstijgen we onze materiële vorm. Dankzij de betovering van Chromatherapie kunnen we dieper doordringen en effectiever werken op onze huid, ons lichaam en ons algehele welzijn. Diep vanbinnen worden onze zelfhelende krachten aangewakkerd, waardoor een weldadige en rustgevende invloed ons systeem doordringt. Ontdek, gebruik en koester dit instrument als een gids naar optimale (zelf)zorg.  

 

Deel 2 Holistische analyse

Door de geboortedatum te combineren met de 5 elementenleer, kan je een holistische analyse uitvoeren. Deze benadering stelt je in staat om inzicht te krijgen in de verschillende cycli en energieën die van invloed zijn op hun fysieke, mentale en emotionele welzijn. Het kan dienen als een hulpmiddel voor zelfreflectie, persoonlijke groei en om een persoonlijk behandelplan op te maken.  

 

Deel 3 Maanmagie

Een betoverende reis naar innerlijke balans. Maanmagie geeft je een hernieuwd gevoel van evenwicht tussen geest en lichaam, tussen denken en voelen. Wil je deze prachtige lichaamsbehandeling aanleren onder invloed van Volle maan? Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor deze 2 daagse

 

 

Deel 4 Holistische huidverbetering

Het is een benadering die de innerlijke en uiterlijke schoonheid in harmonie brengt en mensen in staat stelt om op een holistische manier voor hun huid te zorgen. Het doel is om een evenwicht te bereiken en de oorzaken aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.