Groei Traject 

Het Groeitraject is opgedeeld in 3 stappen met telkens nieuwe verzorgingen, een uitbreiding van je producten en een verdieping van je kennis. Je leert stap per stap meer over natuurlijk verzorgen en holistisch kijken. Het Groeitraject is je starttraject en herken je aan de groene kleur.

  • In 3 stappen leer je werken met de natuurlijke, energetische en actieve producten van PHYTO 5.
  • Je ervaart de ongekende kracht en je ziet zichtbaar en voelbaar resultaat vanaf je eerste verzorging.
  • De verzorgingen uit het Groeitraject worden manueel uitgevoerd, dit wil zeggen zonder gebruik van één of meerdere toestellen.

STAP 1 Starten met PHYTO 5

In de eerste stap van het Groeitraject dompelen we je 5 weken onder met kennis, ervaring en beleving. Na deze 5 weken ben je klaar om bestaande en nieuwe klanten te verzorgen met PHYTO 5. Je leert eveneens je klanten begeleiden in hun thuisverzorging zodat hun huid weer helemaal herleeft, dag na dag. Bovendien krijgt jouw praktijk een nieuw elan.

Groei Traject Eerste Stap  € 990,- excl. BTW

STAP 2 Verzorgen met de 5 elementenleer

In de Tweede stap van het Groeitraject ga je je verworven kennis van natuurlijke verzorging uitbreiden met de leer van de 5 elementen. Je kijkt naar schoonheid vanuit een nieuw perspectief. Stap voor stap leer je de theorie van de 5 elementen kennen en de mogelijkheden toepassen. Je ontdekt opnieuw waarom PHYTO 5 de perfecte match is voor jouw professionele ontwikkeling.

Tijdens dit traject dompelen we je opnieuw 6 weken onder met kennis, ervaring en beleving. Na deze 6 weken ben je klaar om jouw cliënteel in de 5 elementenleer in te leiden. Klanten worden nu erg nieuwsgierig naar jouw nieuwe kennis. Jouw praktijk evolueert naar een holistisch instituut.

Groei Traject Tweede Stap  € 1490,- excl. BTW

STAP 3 Verjongen en liften met Ageless

Na het volgen van de eerste twee stappen van het Groeitraject heb je een stevige basis verworven. Jouw klanten hebben nu een huid in balans en hun verzorging is afgestemd op het seizoen en op hun element. Dankzij deze voorbereiding kan je nu gaan werken op huidververjonging.

In de kortere Derde stap van het Groeitraject nemen we je mee in het populaire thema van huidverjonging en lifting. Na deze training sta je je klanten bij met de exclusieve lijn van
PHYTO 5: de BIO gecertificeerde Ageless lijn.

Na het volgen van de Derde stap heb je een complete productkennis van PHYTO 5 en geef je professionele, natuurlijke en gepersonaliseerde verzorgingen met aangepast advies. Je klanten zijn helemaal verrast met de zichtbare en voelbare huidverbetering, ze komen op regelmatige basis hun verzorging verder zetten en volgen jouw advies op voor thuis.

Groei Traject Derde Stap  € 690,- excl. BTW