Holistische analyse

In deze lessen gaan we dieper in op de 5 elementenleer, een oude filosofie die zijn oorsprong vindt in de traditionele Chinese geneeskunde. We zullen de vijf elementen – hout, vuur, aarde, metaal en water – verkennen en begrijpen hoe ze verband houden met verschillende aspecten van ons lichaam, onze gezondheid en ons welzijn. Door inzicht te krijgen in deze elementen en hun onderlinge interacties, zullen we in staat zijn om gepersonaliseerd advies te geven op basis van individuele behoeften.

Daarnaast zullen we ons verdiepen in de analyse van het bioritme om een dieper begrip te krijgen van iemands unieke energetische samenstelling. Door de invloed van de elementen op verschillende aspecten van ons fysieke en emotionele welzijn te onderzoeken, kunnen we advies geven over hoe je je huid en lichaam optimaal kunt verzorgen en in balans kunt brengen.

Een ander spannend aspect van deze lessenreeks is de geurreis met etherische oliën. Etherische oliën hebben krachtige eigenschappen en kunnen een diepgaand effect hebben op ons welzijn. Door middel van geurreis-analyse zullen we in staat zijn om individueel afgestemde suggesties te doen, zodat je de juiste samenstelling kunt gebruiken om je energie in evenwicht te brengen.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij onze lessen over de 5 elementenleer, bioritme en de geurreis. Schrijf je snel in en ontdek de verborgen wijsheid van deze eeuwenoude praktijken!

 4 opleidingsdagen met concrete toepassingen:

  • 5 elementenleer, als voorbereiding op de Bioritme 2 daagse en geurreis
  • Bioritme 2 daagse
  • Geurreis

inclusief lesmateriaal, gebruik van de PHYTO 5 producten, koffie/thee, (broodjes)lunch
inclusief cursus
inclusief gratis parking voor de deur

Deelname: € 850,- exclusief BTW

Ben jij Beauty&Energy PHYTO 5 klant? Dan kan je genieten van de speciale voorwaarden als klant.

Ben jij Beauty&Energy PHYTO 5 klant en heb je deze 4 daagse reeds gevolgd in het verleden en wil je de kennis opfrissen? Dan hebben we speciale opfrisvoorwaarden voor jou.