Holistische huidverbetering

Deze opleiding biedt een unieke kans om te leren hoe je door het behandelen van specifieke reflexzones op het gelaat, de buik en de rug, niet alleen de harmonie en balans in het lichaam kunt verbeteren, maar ook kunt werken aan verjonging en algeheel welzijn.

Onze aanpak is gebaseerd op een holistische visie, waarbij we zowel de innerlijke als de uiterlijke schoonheid in balans brengen. Door de reflexzones te stimuleren, bevorderen we de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam en helpen we de oorzaken van diverse ongemakken aan te pakken, in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Tijdens de opleiding leer je diverse technieken om de reflexzones effectief te behandelen en krijg je inzicht in hoe deze behandelingen bijdragen aan een betere gezondheid en een stralendere uitstraling. We richten ons op het herstellen van het evenwicht in het lichaam, wat resulteert in een verjongd uiterlijk en een verbeterd welzijn.

Schrijf je in voor deze 2 inspirerende opleidingsdagen en ontdek de kracht van reflexzonetherapie. Ontwikkel je verder om anderen te helpen hun innerlijke en uiterlijke balans te vinden en geniet zelf van de voordelen van een holistische benadering van verjongen en schoonheid.

Beide dagen geef en ontvang je de behandelingen zodat je optimaal kan voelen en ervaren wat het met je doet, om het zo verder te vertellen aan jouw klanten.

 

Inclusief lesmateriaal
Inclusief
gebruik van PHYTO5 producten voor beide dagen en toestellen
Inclusief
koffie/thee/water
Inclusief gezonde lunch en versnaperingen
Inclusief cursus
Inclusief gratis parking voor de deur