Maanmagie

Maanmagie, een betoverende reis naar innerlijke balans

Laat de rust van de maan je omhullen terwijl ik je meeneem op een reis van verjonging en harmonie.
Speciaal voor vrouwen, belichaamt deze lichaamsmassage de essentie van zachtheid en evenwicht, gericht op het herstellen van de harmonie tussen denken en voelen.

Tijdens deze betoverende behandeling omarm je de kracht van etherische oliƫn en violette klei, die doordrenkt zijn met hoge trillingsfrequenties om het lichaam te voeden en te revitaliseren.
De zachte aanrakingen in combinatie met de helende werking van de maan brengen een diepgaand gevoel van sereniteit en innerlijke rust.

Stap binnen in een wereld waar tijd vertraagt, waar elke beweging doordrenkt is met bedachtzame zorg en waar het ritme van de maan leidt naar een staat van volledige ontspanning.
Maanmagie omarmt de behoefte aan balans en biedt een oase van kalme reflectie, waar de drukte van het alledaagse leven vervaagt en je klant zichzelf opnieuw kan vinden.

Wil je deze ervaring van sublieme verlichting toevoegen aan jouw aanbod?
Maanmagie begeleidt je klant naar een hernieuwd gevoel van evenwicht tussen geest en lichaam, tussen denken en voelen. Maanmagie een reis naar innerlijke welzijn, een stap naar een diepere verbinding met jezelf en een weelderige ervaring.

Voel je de roep en wil je de kracht van de maan omarmen?

Reserveer jouw plek voor deze 2 daagse – een reis die begint met een zachte aanraking en eindigt met een stralende innerlijke balans.

Deelname: VOLZET

inclusief lesmateriaal, gebruik van de PHYTO5 producten, koffie/thee, lunch en versnaperingen
inclusief cursus
inclusief gratis parking voor de deur