Speciaal voor jou

Om jouw vaardigheden en expertise op het hoogste niveau te brengen en te houden.
Om jouw professionele groei te stimuleren.
Om jou te verrijken met nieuwe inzichten en praktische kennis.
Om je kennis terug te halen en je zelfvertrouwen en prestaties naar nieuwe hoogte te brengen.
Om de laatste nieuwe inzichten met jou te delen.
Om jouw kennis een verfrissende boost te geven.

Summerschool

Ontdek onze online cursussen en leer op jouw tempo, wanneer het jou uitkomt – 24/7 beschikbaar om je klaar te maken voor een succesvol najaar!

Stralende blikken, ultieme oogverzorging

Vermoeide ogen, kraaienpootjes, rimpeltjes, wallen of donkere kringen? Geef de gepaste PHYTO5 instituut en thuisbehandeling, met resultaat!
Leer de PHYTO5 oogverzorging in verschillende stappen zowel voor je instituut als thuis, incl. de punten rond de ogen, die liftend werken.

Benieuwd naar het PHYTO5 Pandamasker? Volg deze les en ontdek de werking, inclusief enkele leefstijltips.
Laat je ogen weer stralen.

Zomeractie 35 euro excl btw

Bloeitraject, energetische lymfedrainage

Je lymfe is je levenselixir. Hoe zuiverder de lymfe, hoe mooier je huid en hoe beter je je voelt. Deze verzorging  geeft je een gave, frisse en stralende huid, reinigt en stimuleert het lichaam en neemt spanningen en stress weg. Het verschil is voelbaar én meteen zichtbaar.

Zijn er minder goede gewoontes in je verzorgingroutine geslopen?
Doe nu de zomercheck zowel voor gelaat als lichaam.

Zomeropfrisactie** 55 euro excl btw

Balans via de acupunctuurpunten volgens de 5 elementen

Verrijk je verzorgingsritueel door de acupunctuurpunten van het gekozen element toe te voegen. Hierdoor krijgt het element extra ondersteuning en worden de energiekanalen in balans gebracht. Ons lichaam heeft ook specifieke acupunctuurpunten die behandeld kunnen worden als aanvullende ondersteuning. Zo ontstaat er een prachtige uitbreiding van je gelaatsverzorging, een complete benadering van schoonheid en welzijn.

Zomeropfrisactie** 75 euro excl btw

Meet to fly

Een hot topic bespreken om daarna er concreet mee aan de slag te gaan. Doe jij mee? Noteer onderstaande data en schrijf je in.

 • Do not forget about the minerals, do 29 augustus 9-10u

Mineralen zijn essentieel in je schoonheidsverzorging. Je hebt ze nodig om je hydratatie te behouden. Night Repair – Energy Splash

 • Keep that summer glow forever. (Mind & Skin). Happy Skin- Happy Mind, do 19 september 9-10u

In de herfst wil je graag zo lang mogelijk het goeie van de zomer behouden. Wij vertellen je hoe.

 • TeaTime, dinsdag 1 oktober 9-10u

Connectie, uitwisselen, elkaar steunen en motiveren.
Uitleg over een product, behandeling.
Advies, mening, aanpak van je collega horen en verder leren en groeien.
Zet je kopje thee klaar en kom om 9u online.

 • Be-Youth-I-Full: jezelf een verdiend cadeau geven, voor een mooie huid en een mooiste ik, do 17 oktober 9-10u

Doet jouw instituut mee aan onze unieke verjongingskuur Be-Youth-I-Full die je zowel thuis als in combinatie met behandelingen kan adviseren? De voorbereiding start op 2 november en de kuur zelf begint op 11 november. De mooiste jij gaat verzorgd als een koningin de feestdagen in.

Wil je profiteren van deze buitengewone, commerciële ondersteuning? Schrijf je dan zeker in! Ik leg je alles uit over deze fantastische actie. De hele kuur lang bieden wij alle tips & tricks om jouw succes te verzekeren. Jij en je klanten zullen genieten van het verbluffende resultaat.

Schrijf je in voor Be-Youth-I-Full  en verjong samen met je klanten, voor een stralend eindjaar!

 • Make it a December to remember. Cheers to success! , do 14 november 9-10u

Plan voor een eindresultaat met succes: 2024 eindig je met glorie. Daar kies je voor.

 • Get some peptalk for the finish, do 12 december 9-10u

Plan dit uurtje met ons en laat je aanmoedigen om er nog alles uit te halen in de laatste 2 weken van 2024.

 • Terugblik op 2024, reflecteren en vooruitkijken voor een nieuw jaar in Hout Slang, 16 januari 2025

 

Inschrijven kan enkel door een mail te sturen naar inspiration@beauty-energy.be

De ochtend van de meeting ontvang je de toegangslink voor de gratis sessie op het gebruikte mailadres, als PHYTO 5 professionel Beauty&Energy.

Een gezellige avond vol shopping en verbinding! Kom langs en profiteer van speciale kerstpromoties en geniet van de feestelijke sfeer. Wat kun je verwachten?

 • Talrijke promoties en speciale aanbiedingen om je kerstinkopen te doen.
 • Een warme en feestelijke sfeer om helemaal in de kerststemming te komen.
 • De mogelijkheid om je collega’s weer te zien en bij te praten.
 • Inspiratie opdoen voor jouw instituut.

Noteer alvast in je agenda, ma 21 oktober 18-20u, een avond vol plezier en feestelijke verrassingen!

Opleidingen najaar 2024

Ankh Inspiratie  

Dragon Space Day

Deze bijzondere dag is een dag om los te laten wat je niet meer dient en je ruimte in te nemen als de krachtige drakenvrouw die je bent. Dit is jouw moment om de lasten van het verleden achter je te laten en de energie te omarmen die je naar je ware potentieel leidt.

Vandaag zullen we ons richten op innerlijke transformatie en empowerment. We zullen sessies en behandelingen doen die je helpen om oude patronen en overtuigingen los te laten. Door bewust afstand te nemen van wat je niet langer dient, maak je ruimte vrij voor groei, kracht en nieuwe mogelijkheden.

Dit is een cruciale periode: je hebt nog vier maanden om de plannen en doelen die je aan het begin van dit jaar hebt gesteld, te verwezenlijken. Deze dag is de perfecte gelegenheid om je te heroriënteren en nieuwe energie te vinden om je dromen na te jagen.

Sta op als de drakenvrouw die je bent. Gebruik je innerlijke vuur om je pad te verlichten en te gaan voor wat je echt wilt. Het is tijd om actie te ondernemen, je angsten te overwinnen en je ware kracht te omarmen. Doe het nu, ga ervoor en laat je ambities werkelijkheid worden.

Laten we samen deze transformatieve reis aangaan en je voorbereiden op een toekomst vol succes en voldoening.

Begeleiding door Liese en Inge

Ma 9 september 10-17u, Beauty&Energy center Oostduinkerke

Ik neem graag deel. Ik betaal nu een voorschot om zeker te zijn van mijn plek en betaal ten laatste 9 augustus het resterende bedrag via onderstaande knoppen.

2daagse New Moon

Ervaar een unieke reis naar zelfontdekking met inzichtgevende sessies en PHYTO5-behandelingen, speciaal afgestemd om de stilte en leegte van de nieuwe maan te ondersteunen.

Tijdens deze bijzondere opleiding krijg je de kans om je zelfbewustzijn te verdiepen en nieuwe inzichten te verwerven die resoneren met de kalmte en leegte van de nieuwe maan. De PHYTO5-behandeling bevordert en harmoniseert de energetische stroming in je lichaam, wat je algehele welzijn versterkt.

Deze opleiding combineert helende sessies voor jezelf met het aanleren van PHYTO5-technieken. Dit geeft je niet alleen de ervaring om je eigen energiestroom in balans te brengen, maar ook de mogelijkheid om deze waardevolle vaardigheden door te geven aan je klanten. Dit is het perfecte moment voor iedereen die innerlijke rust, balans en een diepere verbinding met zichzelf zoekt, voordat de drukte van de feestdagen begint.

Sluit je bij ons aan en ervaar de rust en de leegte die de nieuwe maan met zich meebrengt. Samen creëren we een ruimte voor diepe ontspanning en persoonlijke groei. De ideale tijd van het jaar tijdens het element Water…

Begeleiding door Liese en Inge

Ma 2 december 10u tot di 3 december 17u, Beauty&Energy center Oostduinkerke, inclusief overnachting

Ik neem graag deel aan deze fantastische 2daagse. Ik reserveer mijn plekje en betaal voorschot. Het resterende bedrag betaal ik ten laatste op 2 november via onderstaande knoppen.

Quantum Traject  

Een dag om in de diepte van behandelingen te duiken met de nieuwste inzichten, gedeelde expertise en ervaring.
Exclusief voor professionals met 3 toestellen.
Je geeft en ontvangt een behandeling.
Je bent weer up-yo date, geïnspireerd en opgeladen.

Reacties op het einde van de dag met de Quantum Verjongende Lenteverzorging:

“Super intens, ontspannend. Ze hebben mij stil gekregen.”

“Verrassende vibraties; je voelt de energie stromen.”
Iedere keer weer ‘her’ontdek ik de kwaliteit, intensiteit van een PHYTO gelaats (lichaam) behandeling.

“Verhelderende en verlichtende verzorging.”

Energetisch Traject 

Deel 4: Holistische Huidverbetering

Deze opleiding biedt een unieke kans om te leren hoe je door het behandelen van specifieke reflexzones op het gelaat, de buik en de rug, niet alleen de harmonie en balans in het lichaam kunt verbeteren, maar ook kunt werken aan verjonging en algeheel welzijn.

Onze aanpak is gebaseerd op een holistische visie, waarbij we zowel de innerlijke als de uiterlijke schoonheid in balans brengen. Door de reflexzones te stimuleren, bevorderen we de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam en helpen we de oorzaken van diverse ongemakken aan te pakken, in plaats van alleen de symptomen te bestrijden.

Tijdens de opleiding leer je diverse technieken om de reflexzones effectief te behandelen en krijg je inzicht in hoe deze behandelingen bijdragen aan een betere gezondheid en een stralendere uitstraling. We richten ons op het herstellen van het evenwicht in het lichaam, wat resulteert in een verjongd uiterlijk en een verbeterd welzijn.

Schrijf je in voor deze inspirerende opleiding en ontdek de kracht van reflexzonetherapie. Ontwikkel je verder om anderen te helpen hun innerlijke en uiterlijke balans te vinden en geniet zelf van de voordelen van een holistische benadering van verjongen en schoonheid.

Ma- di 7 en 8 oktober 10-16u30, 2 dagen Beauty&Energy center Oostduinkerke

Ik neem graag deel aan deze 2 dagen opleiding. Ik reserveer mijn plekje en betaal voorschot. Het resterende bedrag betaal ik ten laatste op 7 september via onderstaande knoppen.

Energetisch Traject 

 Deel 5: Chakrahealing

Ben je klaar om dieper in jezelf te duiken en de subtiele energiecentra van je lichaam te verkennen? Ontdek de betekenis achter de hoofdchakra’s en hoe ze verbonden zijn met je emoties, organen en levensenergie.

Tijdens deze inspirerende opleiding leer je:

 • Wat een chakra werkelijk is en hoe het je welzijn beïnvloedt.
 • De emotionele betekenissen achter elke chakra en hoe ze jouw leven beïnvloeden.
 • De fysieke en spirituele connecties tussen chakra’s, organen en lichaamsdelen.
 • Krachtige chakra-healingtechnieken om balans en harmonie te herstellen.
 • Praktische toepassingen voor het dagelijks leven, zowel voor jezelf als voor anderen.

Verrijk je spirituele reis en omarm de mogelijkheden van chakrahealing. Sluit je aan voor een transformerende ervaring die je innerlijke kracht en welzijn zal versterken.

Schrijf je vandaag nog in en laat jezelf onderdompelen in de magie van de chakra’s.

Ma- di 4 en 5 november 10-16u30, 2 dagen Beauty&Energy center Oostduinkerke

Ik neem graag deel aan deze 2 dagen opleiding. Ik reserveer mijn plekje en betaal voorschot. Het resterende bedrag betaal ik ten laatste op 4 oktober via onderstaande knoppen.

Energetisch Traject 

Deel 1: Balans met kleur, licht en energie

Online, 24u per dag/7 dagen per week

 • Leer je Chromatoestel – CGB Alpheratz kennen, gebruiken en goed onderhouden
 • Wat is kleur en licht? zonder licht is er geen kleur…
 • Chromatoestel – CGB Alpheratz betekenis per kleur: 10 kleuren – 10 betekenissen
 • Leer je kleur en licht gebruiken tijdens vele toepassingsmogelijkheden
 • Acupunctuurpunten van het gelaat per element als ondersteuning van het element tijdens je behandeling
 • Acupunctuurpunten van het lichaam per elementen, als uitbreiding op je gelaatsbehandeling bv.
 • Quick lift, enkel je Chromatoestel en enkele minuten op het einde van je behandeling
 • Acupunctuurpunten lichaam in praktijk, video

Praktijkdag* voorjaar 2025

* niet verplicht. Laat weten als je interesse hebt via inspiration@beauty-energy.be We houden je op de hoogte.

Bloeitraject 

Zijn er gewoontes in geslopen, die beter kunnen? Doe de check.

Je lymfe is je levenselixir. Hoe zuiverder de lymfe, hoe mooier je huid en hoe beter je je voelt.

Online, 24u per dag/7 dagen per week

 • Achtergrond kennis ivm lymfedrainage
 • video van gelaatsdrainage
 • video van lichaamsdrainage

Praktijkdagen*, voorjaar 2025

*niet verplicht. Laat weten als je interesse hebt via inspiration@beauty-energy.be We houden je op de hoogte.

  Groei Traject Stap 3

  Ontdek de Geheimen van Verjonging met PHYTO5 Ageless. Denkend aan de feestdagen, wat is er beter dan jouw klanten de gift van tijdloze schoonheid te bieden? Verjongen en liften zijn tegenwoordig hot items en wij nodigen je uit om zelf de kracht van de PHYTO5 Ageless producten te ervaren. Tijdens deze workshop leer je niet alleen over de verjongende werking van deze producten, maar ook hoe je deze behandelingen kunt integreren in jouw eigen instituut.

  Wat kan je verwachten?

  • Praktische behandeling: ik toon je stap voor stap hoe je de PHYTO5 Ageless producten effectief gebruikt.
  • Verjongende Massage: je leert een verjongende massage. Deze technieken helpen de huid te liften en verjongen en biedt een heerlijke ervaring voor je klanten.
  • Hands-on Workshop: je ervaart de behandeling zelf in workshopvorm. Dit betekent dat je niet alleen leert, maar ook direct toepast wat je leert onder mijn begeleiding.
  • Cadeaubon-arrangementen: Ontdek hoe je deze behandelingen als ideale cadeaubon-arrangementen kan aanbieden tijdens de feestdagen. Perfect om je klanten iets speciaals te bieden voor hun geliefden.

  Waarom deelnemen?

  • Professionele Groei: Breid je dienstenaanbod uit met exclusieve verjongende behandelingen.
  • Klanttevredenheid: Bied je klanten de nieuwste trends in huidverjonging en lifting.
  • Concurrentievoordeel: Blijf voorop lopen met unieke holistische behandelingen die je instituut onderscheiden.

  Mis deze kans niet om je vaardigheden te verfijnen en je klanten iets bijzonders te bieden tijdens de feestdagen. Ontdek hoe je tijdloze schoonheid kan creëren. Geef je klanten de gift van verjonging!

  Wij kijken ernaar uit om samen de magie van verjonging te ontdekken.

  Online,  24/ 7, PHYTO 5 Ageless productkennis

   Praktijkdag in Oostduinkerke, dinsdag 22 oktober 10-16u30

   inclusief holistische gelaatsmassage
   inclusief holistische rituelen
   inclusief het gebruik van de PHYTO 5 producten tijdens de praktijkdag, lesmateriaal
   inclusief gezonde lunch, koffie/thee/water, versnaperingen

   Stimuleer je professionele groei en reserveer je plek. Wedden dat je vol motivatie en nieuwe inzichten naar huis gaat?
   Bijleren, uitwisselen en verwend worden. Een boost voor jezelf en je instituut.

    

   Ik neem graag deel aan deze opleidingsdag. Ik reserveer mijn plekje en betaal voorschot. Het resterende bedrag betaal ik ten laatste op 22 september via onderstaande knoppen.

   Groei Traject Stap 1 en Stap 2

   Online,  24u per dag/ 7 dagen per week

   • Waar staat PHYTO 5 voor
   • PHYTO 5 en de ingrediënten
   • 5 elementeleer basis
   • Uitgebreide PHYTO 5 productkennis

   Online live*

   • Zichtbaarheid nemen, maandag 16 september 2024 9-11u
   • Workshop organiseren, dinsdag 17 september 2024 9-12u
   • Zoveel om te ontdekken, dinsdag 12 november 2024 9-12u

   5 Praktijkdagen in Oostduinkerke*

   • Happy Skin, maandag 23 september 2024 10-16u30
   • Happy Body, dinsdag 24 september 2024 10-16u30
   • Pretty Skin, maandag 18 november 2024 10-16u30
   • Pretty Body, dinsdag 19 november 2024 10-16u30

   inclusief een holistische gelaatsmassage
   inclusief holistische rituelen
   inclusief het gebruik van de PHYTO 5 producten tijdens de praktijkdagen, lesmateriaal
   inclusief gezonde lunch, koffie/thee/water, versnaperingen

   Stimuleer je professionele groei en reserveer je plek. Wedden dat je vol motivatie en nieuwe inzichten naar huis gaat?
   Inclusief 4 verzorgingen. Bijleren, uitwisselen en verwend worden. Een boost voor jezelf en je instituut.

   *Je bent niet verplicht om alles te volgen. Vraag je praktijkdeelname aan via inspiration@beauty-energy.be De plaatsen zijn beperkt.

   ** deze voordeeltarieven zijn enkel voor Beauty&Energy PHYTO 5 klanten, die in het verleden de opleidingen al gevolgd hebben en deze kennis willen opfrissen. Wij hebben het recht om bewijs te vragen, waarin je aantoont de opleiding gevolgd te hebben bij Beauty&Energy. Zonder bewijs mogen wij het verschil alsnog factureren.

   Door in te schrijven, aanvaard je de algemene voorwaarden